Top

3D SKIN ANALYZER

Beschrijving

De 3D D8 skin analyser kan met hoge precisie 3D full face gaan analyseren. Het is een hulpmiddel dermatologen en esthetische artsen om betere diagnoses en correcte oplossingen te vinden. De meerwaarde: u kan verlies zien + waar je volume moet creëren. Het is een noodzakelijke assistent voor een huidkliniek. Je laat klanten versteld staan van een professionele huidanalyse in 3D. Het biedt vervolgens de perfecte behandelingen & cosmetica producten aan. Het heeft 5 spectra, analyseert in de diepere huidlagen. Meerwaarde; u kan verlies zien + waar je volume moet creëren. Het ideale hulpmiddel voor een esthetische arts.

Waarom  zou ik een skin analyzer nodig  hebben?

De 3D Isemeco skinanalyzer toestel geeft ons een zeer goede kijk op de totale conditie van de huid en kan men aan de klant een 3D analyse tonen van hoe  de huid kan worden. Iedere huidverandering ontstaat in de diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan je huidoppervlak. Goed dus om tijdig preventief huidonderzoek te doen en te weten wat zich onderhuids afspeelt! De huidscan is een echt eye-opener, zeker voor de klant en ook voor jou. Een nauwkeurige huidmeting en precisie  op basis van een scan is een must om een succesvol behandelplan te kunnen opmaken. Hoe meer inzicht in de conditie van de huid, des te beter je kunt beoordelen welke behandeling op dat moment voor jouw klant de beste optie is.

Wat doet het? 

✓ Multi spectrale lamp = RGB-CPL-PPL-UV
✓ 11 beelden met hoge 3 D full face
✓ Roterende Camera
✓ Scannauwkeurigheid van 0.1mm
✓ 20 seconden uitvoering opname proces
✓ 3D modelering met hoge precisie
✓ Preoperatieve 3D simulatie
✓ Volumeverlies identificeren
✓ Nauwkeurige metingen

Meer info rond multi-spectrale lamp

Op basis van 4 spectra beelden kunnen we 11 multi -spectrale 3D-beelden van volledig gelaat worden verkregen na algoritmeanalyse, de dermatologen kunnen aan de hand van 11 foto’s verschillende huidproblemen analyseren; die huidproblemen vanuit meerdere technische perspectieven kunnen laten zien. Deze beelden zijn de basis voor dermatologen om veel huidproblemen te beoordelen, zoals gevoeligheid, pigmentatie, vergrote poriën, porfyrines, acné enzovoort.

Werktafel hefplatform inbegrepen

✓ Werken stand-up, het verlichten van de druk
✓ Elektrische liftregeling, instelhoogte stabiel bij constante snelheid
Hoogtegeheugenfunctie voor handig gebruik
Verstelbare hoogte voor verschillende menselijke hoogten breed in hoogte verstelbaar (700mm-1080mm)
De displaybeugel kan naar links worden aangepast en rechts, op en neer van toepassing op 21,5 ~ 31,5 inch scherm

Voordelen

ISEMECO is een goede partnertool voor ziekenhuisdermatologie, plastic chirurgische instellingen, onderzoeksinstellingen en meer scenario’s voor professionele industriële toepassingen. Het visueel unieke portret interactief systeem is perfect aangepast aan de vier-in-één alles-in-één machine, en ondersteunt Multi-terminal toegang op de tegelijkertijd, waardoor de bediening handiger wordt. Het is een onmisbare machine voor diverse instellingen en om meer klanten aantrekken.

Bekijk hier de software voordelen

✓ Computer inbegrepen

✓ Visuele data-analyse

✓ Gerelateerde productaanbeveling

✓ Online productrapportquery

✓ Beheer van klantinformatie

✓ Onbeperkte cloudopslag

✓ Ontwerp voor gebruikersinterface op hoog niveau

✓ Ons team reageert snel op de markt

✓ Software-iteratie is snel

✓ Bijhouden van foto’s van uw klanten over de tijd

✓ Vergelijken van resultaat beelden

✓ Loep toepassing

✓ Rapportering

✓ Tekenfunctie

✓ Rasterlijnen Positioneren

✓ Simulatie van veroudering

✓ Integratie met uw verzorging en producten

Bekijk hier de hardware voordelen

✓ Ergonomisch ontwerp met verborgen kap met patent
✓ O
m het lichaam stabiel te houden
✓ 24 million Pixel ultramicro optische lens
✓ 20 UV-lichtbron geïmporteerd uit Japan
✓ Lay-out ontwerp van deskundige lichtbron academie van wetenschappen
✓ De gezichtslichtbron cover
✓ 95% 1 Internationale standaard fabrieksproductie

Garantie & service

Op  onze analyzers is  1 jaar garantie!
Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Skinpromedics. Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!

✓ Privé cursus met certificaat
✓ Computer inbegrepen
✓ Gratis marketing materiaal
✓ Startpakket
✓ Geleverd aan huis
✓ Trolley inbegrepen

Lease

Verkrijgbaar vanaf
450 / MAAND*

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

* Met een financiële leasing op 100% van het bedrag exclusief BTW, onder voorbehoud dat dit aanvaard wordt door onze financiële partner. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van het type bedrijf en andere voorwaarden beschikbaar op aanvraag.

Huurkoop

Het kan het zijn dat de investering op dit moment te groot is voor jou. Wij bieden daarom een voordelige huurkoop- of leaseconstructie, zodat je deze fantastische behandelingen straks toch kunt aanbieden in jouw beautysalon of huidkliniek! Je betaalt dan een vast huurbedrag per maand. Bij het huren per maand betaal je een eenmalige huurkoopborg.

Wil je meer informatie over het huurkoop of leasen van de 3D ISEMECO skin analyzer apparatuur? Neem dan contact met ons op via info.skinpromedics@hotmail.com.

You don't have permission to register

Reset Password