Top
Blauman-Web-02

Wat is Blauman laser ?

BLAUMAN

Beschrijving

Blauman is de perfecte laser om huidonvolkomenheden zoals nevi, seborrheic keratosis, ouderdomsvlekken en nog veel meer in slechts één behandeling te verwijderen. Skin Tags Blauman kan ook wratten, vleesbomen, huidlabels en andere niet-gepigmenteerde laesies zoals cystegierst, sebaceus hyperplasieën en talgcysten verwijderen.

acne behandelingen

Dankzij medische onderzoeken is het voordeel van het gebruik van de Mile

sman Blauman blauwe laser bij het optreden van comedogene acne klinisch bewezen. Het is geïndiceerd voor zowel adolescenten, die in meer dan 80% van de gevallen aan deze pathologie lijden, als voor volwassenen, die ook aan acne lijden. Het resultaat is al na één sessie zichtbaar! Na een behandeling met Milesman Blauman, effectief en veilig, krijgt de patiënt binnen enkele dagen weer huid zonder acne in het getroffen gebied. Wie wil er niet comfortabel, snel en effectief van een acne afkomen? Het kan worden gebruikt op het gezicht en op andere delen van het lichaam die vatbaar zijn voor acne, zoals de rug, nek, borst, enz.

Bekijk de resultaten Voor en Na

Diseno-sin-titulo-3

Bekijk de resultaten Voor en Na

tratamientos-acne_2

Verwijdering van goedaardige laesies

Verwijdering van goedaardige esthetische laesies: gepigmenteerde, vasculaire en andere dermale laesies zoals wratten, fibromen of huidtags. Het elimineert ook niet-gepigmenteerde onvolkomenheden zoals miliumcysten, talghyperplasieën en talgcysten.

 

Zonder scalpel. 80% minder gedoe.

Zeker. Lichtpenetratie in de huid.

Zonder verdoving. 

Nauwkeurig. De mogelijkheid om de kracht en duur van het schot in milliseconden in te stellen, biedt absolute precisie om de laesie uitsluitend te elimineren zonder gezond weefsel aan te tasten.De medische dienst van Bluederma biedt nooit eerder gegeven garanties. Bluederma beoordeelt de plekken en keurt alleen de plekken goed die esthetisch zijn en die met een laser kunnen worden behandeld, zonder de noodzaak van een elektrisch scappel of cryogeen.

Diepe gezichtsreiniging _

Gezichtsreiniging met twee koppen waarmee u specifieke obstructies kunt openen en bacteriedodende reinigingen kunt uitvoeren. Voer een verticale reiniging uit om een ​​gezonde en stralende huid te verkrijgen. De traditionele horizontale gezichtsreiniging verwijdert de bovenste laag dode cellen, waardoor de huid schoon en uniform blijft. Maar als de talgklieren verstopt zijn, wordt de huid droog, verliest ze haar elasticiteit en helderheid en is ze gevoeliger voor infecties.

Om deze reden voert Blauman een verticale gezichtsreiniging uit door de obstructie van het follikelkanaal te verdampen. Het talg komt er alleen of met lichte druk uit. Als de poriën zijn ontstopt, genereert de huid opnieuw de reguliere hydrolipidengel, die niet alleen de huid beschermt, maar ook de gezondheid en glans van het gezicht herstelt.

Bekijk de resultaten Voor en Na

tratamientos-limoieza_facial_2 bleu laser

Waarom kiezen voor de Blauman?

INNOVATIEF

Milesman Blauman is de perfecte laser om huidonvolkomenheden te verwijderen, dringt zeer licht in de huid door en verwijdert veilig elke vorm van ongewenste dermatologische laesie.

INTUÏTIEF

Intuïtieve instellingen maken controle over zowel het vermogen als de opnameduur mogelijk, terwijl ze volledige precisie bieden om veilige behandelingen te garanderen zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

VEELZIJDIG

Zonder elektrische bistoury of cryogeen nodig te hebben, biedt Blauman onmiddellijke resultaten in combinatie met een pijnloze, nauwkeurige procedure voor meerdere behandelingstoepassingen.

PIJNVRIJ

Blauman Blue Laser absorbeert geen water, waardoor de behandeling volledig pijnloos en zonder verdoving kan worden uitgevoerd.

NAUWKEURIG

Vanwege de nauwkeurigheid van de Blauman Laser-technologie wordt het ongemak van de patiënt tot 80% verminderd in vergelijking met vergelijkbare behandelingsmethoden.

Voordelen

  1. SNEL

De gemiddelde duur van één sessie om één laesie te verwijderen is minder dan 10 minuten.

 

  1. EÉN SESSIE

Slechts één sessie is voldoende om de imperfectie of de laesie te verwijderen.

 

  1. ONMIDDELLIJK

Direct inschakelen. Het kost minimale tijd om het apparaat in te schakelen en te kalibreren.

 

  1. DRAAGBAAR

De laser kan gemakkelijk worden vervoerd omdat hij slechts 2,5 kg en 22 cm diameter heeft.

 

  1. GEEN BLOEDINGEN

Blue Laser foto stolt het behandelde gebied volledig en elimineert bloed tijdens de behandeling.

 

  1. PRECIES

De spotgrootte is 0,3 mm, dus het is mogelijk om een klein nauwkeurig gebied te behandelen.

Applicaties

voor en na foto ‘s

Wat kan Blauman laser?

Wat kan behandeld worden?

GEPIGMENTEERDE LAESIES

Blauman is de perfecte laser om huidonvolkomenheden zoals nevi, seborrheic keratosis, ouderdomsvlekken en nog veel meer in slechts één behandeling te verwijderen.

HUIDLABELS

Blauman kan ook wratten, vleesbomen, huidlabels en andere niet-gepigmenteerde laesies verwijderen, zoals cystegierst, sebaceus hyperplasieën en talgcysten.

VASCULAIRE LAESIES

Blauman kan ook kersenangiomen en teleangiëctasieën in slechts één behandeling verwijderen omdat bloed wordt geabsorbeerd door de innovatieve blauwe lasertechnologie.

In detail

Skinpromedics Nederland distribiteur

Wavelength                   450nm

Working Mode              Pulsed / Continuous

Spot Size                       0.3mm

Maximum Power           20W

Pulse Duration              1 to 900ms

Dimensions (Diameter) 25cm

Weight                             2.2K

Garantie & service

Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 1 jaar garantie!
Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Skinpromedics adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!

✓ Privé cursus met certificaat
✓ examen
✓ Laserbril
✓ Clientbrilletje
✓ Startpakket
✓ Geleverd aan huis

You don't have permission to register

Reset Password