Top

ONZE DIENSTVERLENING

Wij leveren, installeren en onderhouden zelf jouw toestellen.
Het eerste jaarlijkse onderhoud is inbegrepen. Wij bieden 2 jaar garantie op het toestel en 1 jaar op hendles. Wij voorzien altijd een startpakket met flyers en marketing bij de aankoop van apparatuur bij Skinpromedics.

OPLEIDING

Een professionele cursus en opleiding zijn inbegrepen bij de aankoop van onze toestellen. Nadien volgt er altijd een opvolgingsmoment. Onze specialisten staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. De opleiding bestaat uit een theorie en een praktijkdeel. De duur is afhankelijk van het toestel en de kennis van de cursist. Een certificaat wordt afgeleverd na het succesvol doorlopen van een training.

ONDERHOUD

Onderhoud is belangrijk voor de levensduur van het toestel. Wij voorzien een vervang oestel zodat u onverminderd onmiddellijk uw behandelingen verde kan uitvoeren en de continuïteit gegarandeerd wordt, bij defect of reparatie. Regelmatig onderhoud en uitstekende service zijn noodzakelijk voor het lang leven van uw apparatuur. U wordt éénmaal per jaar vrijblijvend gebeld voor een onderhoudsafspraak. Het eerste jaar is dit gratis inbegrepen bij aankoop van uw apparatuur, nadien worden alle reis-, werkuren en verbruikte onderdelen worden berekend bij een onderhoudsbeurt van jouw toestel. Onze zorg, uw dienstverlening.

MARKETING SUPPORT

Marketing is een belangrijke activiteit om de verkoop van behandelingen en producten te bevorderen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en tips en tricks meegeven. Wij kunnen u ook promotioneel materiaal aanleveren en ondersteuning bieden bij events en demo’ s, wat zal leiden nieuwe potentiële klanten (flyers, banner, digitale foto’s voor de website en de sociale media).

You don't have permission to register

Reset Password