Top

Milesman Quatro Diode laser

Milesman Compact maakt gebruik van de nieuwste diodelasertechnologie voor professionele ontharing en biedt behandelingen van medische kwaliteit met een robuust, krachtig en draagbaar apparaat.

Beschrijving

Milesman maakt gebruik van de nieuwste Diode Laser Ontharingstechnologie in de industrie om u langdurige effectieve resultaten te garanderen. Specifieke golflengten van laserlicht worden geabsorbeerd door de melanine in de huid, het donkere pigment dat de haarfollikel omringt. De laser richt zich op het haarzakje bij de wortel, waardoor het haar permanent uitvalt.

Voordelen

Voordelen

✓  GEEN VERBRUIKSARTIKELEN

Geen flitslampen, geen filters, geen watertank hoefde gevuld te worden met gedestilleerd water.

 

✓  GEEN WARMTE

Dankzij de “cold diode” technologie wordt de behandelkamer op een normale kamertemperatuur gehouden.

 

✓  HOOG VERMOGEN

De enige krachtige en draagbare laser op de markt. Slechts 9 kg. Het kan gemakkelijk worden vervoerd.

 

✓  ALLE HUIDTYPES

Milesman Compact behandelt efficiënt alle huidtypes, inclusief een gebruinde en zwarte huid.

 

✓  MUISSTIL

De laser maakt nauwelijks geluid, dit biedt een fijne rustige behandeling aan de operator en patiënt.

 

LANGE LEVENSDUUR VAN DE DIODE

De hoge efficiëntie van de diodestaven verlengt de levensduur van de diode tot enkele miljoenen opnamen.

Wat is het verschil met andere portable diodelasers?

HIGH POWER

In slechts 5 – 7 sessies, gedurende 2 – 3 maanden, schakelt Milesman Compact stamcellen uit en wordt het haar permanent verwijderd.

Andere low-power lasers vereisen meer dan 9 sessies om stamcellen slechts gedeeltelijk uit te schakelen, wat betekent dat het haar zal terugkeren.

Garantie & service

Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 1 jaar garantie! Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Skinpromedics adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!

✓ Privé cursus met certificaat
✓ Examen
✓ Laserbril
✓ Clientbrilletje
✓ 250ml contactgel
✓ Geleverd aan huis/ Draagzak

Cursus

Bij de aanschaf van ons toestel  ontvang je de professionele cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met Diode Milesman Quatro laser echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 12 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.

Kenmerken toestel

Wavelength                       755- 810-940-1065nm

Repetition Rate

(Shot by Shot Mode)       1 to 8Hz

Repetition Rate

(Sweeping Mode)           10Hz

Spot Size                       10 x 10mm

Maximum Fluence          30 J/cm2 at 30ms

Pulse Width                   1 to 150ms

Power                              2000W

Laser Dimensions

(WxDxH)                        350mm x 420mm x 230mm

Laser Weight                  9kg / 19lb

Power Consumption     0,4Kw/h

VCSEL TECHNOLOGY

Met behulp van VCSEL-technologie wordt de energie gelijkmatig over het huidgebied verdeeld, wat zorgt voor een grotere efficiëntie en minder gepercipieerde pijn.

Lasers zonder VCSEL-technologie, de energie is geconcentreerd in het midden van het huidgebied, wat resulteert in pijn, irritatie en risico op verbranding.

Waarom kiezen voor Milesman

  1. BETROUWBAAR

Milesman Compact is het resultaat van 5 jaar continu onderzoek tussen universiteiten en high-end ingenieursbureaus uit Duitsland, Spanje en de Verenigde Staten.

  1. EFFICIENT

Dankzij het feit dat er geen “hotspots” meer zijn, kan hoge energie worden toegepast, waardoor pijn tijdens de behandeling en vrijwel alle bijwerkingen worden geëlimineerd.

  1. PIJNLOOS

De nieuwe VCSEL-technologie verdeelt de energie homogeen over de plek, waardoor het “hot spot” of “tack-effect” wordt geëlimineerd dat een gemeenschappelijk kenmerk is in de meeste eerdere technologieën.

  1. DRAAGBAAR

Met een gewicht van slechts 9 kg is de Milesman Compact de enige diodelaser die moeiteloos kracht en draagbaarheid combineert en zelfs veilig kan worden vervoerd als handbagage voor de vlucht.

PERMANENTE ONTHARING IS NOG STEEDS EEN VAN DE MEEST WINSTGEVENDE DIENSTEN DIE SALONS AANBIEDEN!

U kunt pakketten of abonnementen aanbieden zodat uw klanten naar u terug blijven kopVCSEL TECHNOLOGY

en, aangezien er 6 tot 8 sessies nodig zijn voor een permanent resultaat. U hebt het goed begrepen: return on investment na 12 klanten full body, is uw investering al terugbetaald en rendabel!

Milesman is baanbrekende technologie op het gebied van esthetiek

 

Wilt u meer weten over Milesman Compact?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Exclusief Verdeler Van Nederland.

Verkrijgbaar vanaf
€485/maand*

*Met een financiële leasing op 100% van het bedrag exclusief BTW, onder voorbehoud dat dit aanvaard wordt door onze financiële partner. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van het type bedrijf en andere voorwaarden beschikbaar op aanvraag.

Huurkoop

Het kan het zijn dat de investering op dit moment te groot is voor jou. Wij bieden daarom een voordelige huur- of leaseconstructie, zodat je deze fantastische behandelingen straks toch kunt aanbieden in jouw beautysalon of huidkliniek! Je betaalt dan een vast huurbedrag per maand. Bij het huren per maand betaal je een eenmalige borg.

Wil je meer informatie over het huren of leasen van de Milesman Quatro Diode laser? Neem dan contact met ons op via info.skinpromedics@hotmail.com

You don't have permission to register

Reset Password