Top

Diode Triple Ice prolaser

Beschrijving

De medische laser combineert de kracht van drie golflengtes 755nm, 808nm en 1064nm op hetzelfde gekoelde handstuk. Hierdoor is het niet nodig om met aparte handstukken te werken of de filters te verwisselen. Dit maakt de behandeling een stuk comfortabeler voor de klant en verkort de behandelingsduur.

Elke golflengte richt zich op een andere structuur in de haarfollikel. Het is daarom mogelijk om elk haar-, huidtype en lichaamsdeel te ontharen! Zo zijn de lichtere haren gemakkelijker te behandelen en bestaat er geen kans op verbranding van de huidtypen 5 en 6… Met maar liefst 20 miljoen flitsen hoef jij je geen zorgen meer te maken over het vervangen van het handstuk. De Diode triple ice prolaser is zéér effectief op het gebied van definitieve ontharing, na gemiddeld 6 a 8 behandelingen behaal je volgens onze klanten een haarreductie tot 90%.

Elke golflengte richt zich op een andere structuur in de haarfollikel. Het is daarom mogelijk om elk haar-, huidtype en lichaamsdeel te ontharen!

Voordelen

Voordelen

✓ Touch Creen Hendel: Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -18 is het pijnloos en heeft een vermogen van 20 miljoen flitsen ,is een  zeer lichte handvat maakt het mogelijk om snel grote oppervlakken te bewerken zonder pijn te hebben in de handenen polsen.

✓ Pijnloos: dankzij de “permanent pulse” technologie die een continue sweep mogelijk maakt en het gekoelde kristal (-18°C) dat oververhitting van de huid vermijdt.

✓ De behandelingen zijn vooraf ingesteldop basis van het fototype van de huid.

✓ Snel: 30 tot 50 minuten voor grote oppervlakken zoals benen.

✓ Gemengd: vrouwen en mannen.

✓ Geen taboes: alle delen van het lichaam kunnen worden onthaard, zelfs de meest gevoelige.

✓ Voor alle huidtypes en haartypes : zelfs voor de gebruinde huid en zelfs de lichtste, behalve wit en donshaar.

✓ Menu van het apparaat is voorzien van verschillende werkmenu’s waardoor je altijd de meest effectieve en veilige instellingen gebruikt.
Voorzien van 3 golflengten: Alexandriet, diode en YAG triple wave en 808 nm. De golflengte van 755 nm biedt een krachtigere energieabsorptie, waardoor het ideaal is voor de meest uiteenlopende haartypes, vooral lichtgekleurd en dun haar. De golflengte van 808 nm biedt een diepe penetratie van de haarzakjes met een hoog gemiddeld vermogen, een hoge herhalingssnelheid en een grote vlekgrootte voor een snelle behandeling. De 1064 nm golflengte wordt gekenmerkt door een lagere melanine-absorptie, waardoor het een gerichte oplossing is voor donkere huidtypes. De staven met drie golflengten (755 nm, 808 nm, 1064 nm) gemonteerd in één handgreep, een licht met 3 golflengten, om verschillende huiddieptes te bereiken, dus een grondigere ontharing.

Onze diodelaser is voorzien van de verplichte medische CE-certificering!

Voordelen voor uw klanten

✓ Snelheid van verwerking
✓ Veel minder pijn dankzij het koelsysteem
✓ Bijna geen risico op brandwonden
Resultaten van de eerste sessie
Tot 90% haarreductie op de behandelde zones
Geen ingegroeide haren

Garantie & service

Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 2 jaar garantie! Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Skinpromedics adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!

✓ Privé cursus met certificaat
✓ Examen
✓ Laserbril
✓ Clientbrilletje
✓ 250ml contactgel
✓ 5L Demiwater / Geleverd aan huis

Cursus

Bij de aanschaf van ons toestel  ontvang je de professionele cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met Diode Ice Pro medical laser echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 12 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.

Kenmerken toestel

Merk : Skinpromedics

Model Type : Diode ice-pro triple

Soort : 755nm / 808nm / 1064nm

Bouwjaar : 2022

Max, Energie Densiteit : 1-120/cm²

Golflengte : 755, 808, 1064nm

Vermogen : 4000 W

Handstuk : 1600W / 500gr HD digitale hendle met real time informatie

Gekoelde kop : 0 tot -18

Aantal shot per handstuk tot vervangen : 20.000.000

Scherm Formaat : 10 Inch touchcreen

Koel systeem : water en lucht koeling

Garantie : 24 maanden

Oppervlakte grootte : 12 x 20 mm²

Herhalingen per seconde : 1-10Hz

Laserbar oorsprong : Duitsland

Keuring TUV /Ce / medical / iso

PERMANENTE ONTHARING IS NOG STEEDS EEN VAN DE MEEST WINSTGEVENDE DIENSTEN DIE SALONS AANBIEDEN!

U kunt pakketten of abonnementen aanbieden zodat uw klanten naar u terug blijven kopen, aangezien er 6 tot 8 sessies nodig zijn voor een permanent resultaat. U hebt het goed begrepen: return on investment na 12 klanten full body, is uw investering al terugbetaald en rendabel!

Verkrijgbaar vanaf
€450/maand*

*Met een financiële leasing op 100% van het bedrag exclusief BTW, onder voorbehoud dat dit aanvaard wordt door onze financiële partner. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van het type bedrijf en andere voorwaarden beschikbaar op aanvraag.

Huurkoop

Het kan het zijn dat de investering op dit moment te groot is voor jou. Wij bieden daarom een voordelige huur- of leaseconstructie, zodat je deze fantastische behandelingen straks toch kunt aanbieden in jouw beautysalon of huidkliniek! Je betaalt dan een vast huurbedrag per maand. Bij het huren per maand betaal je een eenmalige borg.

Wil je meer informatie over het huren of leasen van de Diode triple ice prolaser? Neem dan contact met ons op via info.skinpromedics@hotmail.com

You don't have permission to register

Reset Password