Top

EERSTE AFSPRAAK - HUIDCONSULTATIE

Wil jij graag persoonlijk advies over jouw huid? Dan is onze huidconsultatie echt iets voor jou!
Niet alleen jij bent uniek maar ook jouw huid. Daarom is een persoonlijk advies de sleutel tot duurzame huidverjonging of huidverbetering. Wanneer je voor de eerste keer naar Skinpromedics komt, neem ik graag de tijd om jouw wensen goed te bespreken, te luisteren wat jouw levensstijl is en waar je mee worstelt.

Meer info rond de huidanalyse

✓ Wanneer je voor een Skinconsultatie kiest, weet je dat de laserbehandeling/product gebruik op jouw specifiek huidtype/huidprobleem wordt afgestemd om op deze manier een persoonlijk behandelplan op te stellen met een aangepast thuisprotocol, voedingsadviezen en leefstijladviezen.

✓ Samen gaan we aan de slag om je huid te laten stralen zonder dat je gebruik hoeft te maken van chirurgische ingrepen en zonder je huid te beschadigen.

✓ Maak gerust een afspraak voor een skinanalyse en laat je vrijblijvend adviseren door onze huidexperts.

ANALYSE FACE & BODY

Hoe is het nu écht met de conditie van mijn huid? Wat voor huid heb ik? Waarom heb ik last voor roodheden? Heeft mijn huid al zonneschade of misschien aanleg voor pigmentvlekken? Is er onderhuids een verklaring te vinden voor mijn huidprobleem? Wil je afslanken of cellulitis behandelen of haarvrij zijn ? Met een analyse weet je direct wat zich onder jouw huid afspeelt en krijg je antwoord op alle vragen .

onze werkwijze

5
6
7
9
10
You don't have permission to register

Reset Password