Top

FAQ

Wat is het verschil tussen Hifu 4d en 7d?

Het belangrijkste verschil tussen 7D HIFU en traditionele HIFU is het gebruik van de nieuwere en verbeterde MMFU Microfocus en Macro focus Ultrasone technologie.

Hierdoor wordt er in het huidweefsel hitte gecreëerd om collageen te stimuleren.

Een dergelijke warmte effect is pijnloos, omdat de behandeling snel en direct plaats heeft binnen de 0-0.5 sec, zonder het omringende weefsel aan te raken en direct door te gegeven aan de smas laag. Hierdoor is de 7D HIFU pijnloos, terwijl traditionele HIFU pijn kan veroorzaken. Daarnaast zorgt de MMFU voor meer precisie, snellere en meer efficiëntie bij het behandelen.

7D HIFU heeft verschillende aandachtsgebieden voor het lichaam en gezicht en kan verschillende lagen van de huid beïnvloeden.

Is Cryopolyse behandeling blijvend?

Resultaat Vetbevriezing is blijvend op voorwaarden gezonde levensstijl op na houdt. Voldoende bewegen, water drinken en aangepaste voeding.

Wat is het verschil tussen diode laser 808mn en triple wave?

Een diode triple wave maakt gebruikt van drie golflengtes hierdoor, kunnen alle haar en huidtypes veel gemakkelijkere, beter en sneller verwijderd worden.

Wat is het verschil tussen Diode laser en Alexandrite laser?

Alexandrite is eigenlijk een pico laser, die zowel voor ontharing als huidverbetering kan gebruikt worden. Beste, snelste technologie voor het moment op de markt voor ontharen. Nadeel hogere prijsklasse en niet pijnloos.

Verschil Ems Suites Pak en EMS toestel.

Ems suites kan passief en actief gebruikt worden. Ems toestel enkel passief gebruikt worden en meest optimaal voor de buik. Ems suites gebruiksvriendelijk voor alle lichaamsdelen omdat dioden rond de vormen van het lichaam zit en electric impulsen hierdoor optimaal  geabsorbeerd worden

Rendabel toestel huren of aankopen?

Meest rendabel is aankoop, omdat het dagelijkse of wekelijkse verschuldigde huur of commissie bedrag overeenkomt met maandelijkse leasing bedrag. Waarbij het toestel uw eigendom is en constant gebruik kan worden voor klanten.

Hoeveel cursisten mogen er in één klas?

Maximaal 6 leerlingen per klas. We zorgen ervoor dat iedereen het volledige aandacht en hands-on training moeten krijgen.

Waar worden de trainingen gehouden?

De trainingen worden ter plaatse bij Skinpromedics gegeven te Torhout en in onze vestiging te Almere.

Moet ik me van tevoren voorbereiden op de training?

Alle trainingshandleidingen en behandelprotocollen inclusief toestemmingsformulieren worden gegeven tijdens de opleiding.

Moet ik mijn eigen modellen regelen?

Als de training ter plaatse bij u op locatie is, moet u modellen regelen. Als het bij ons terplaatse is  regelen we zelf model of  werken alle cursisten op elkaar , meer vragen daarover bel ons dan.

Ontvang ik een certificaat van deelname?

Alle cursisten ontvangen een certificaat na succesvolle afronding van beoordelingen.

Ondersteuning nodig met wie moet ik contact opnemen?

Voor ondersteuning kunt u een e-mail sturen, info@skinpromedics.be of contact opnemen met Sofie Waeles + 32 471 58 23 84.

Wat is het restitutiebeleid?

Training: Een aanbetaling van 50% is vereist om de training te beveiligen en te bevestigen. Volledige betaling is vereist 14 dagen voor aanvang van de cursus. Als u ervoor kiest om vóór de 14 dagen te annuleren, kan de aanbetaling worden terugbetaald minus 100€ admin fee. Er worden geen restituties gegeven op elke betaling die wordt gedaan als een annulering plaatsvindt minder dan 7 dagen voor de training.

Hoe bestellen bij shop skinpromedics?

  1. Plaats de gewenste artikelen in de winkelwagen
  2. Vul je adresgegevens in.
  3. Kies een verzendmethode
  4. Kies een betaalmethode.
  5. Je ontvangt een e-mail als bevestiging van je bestelling.

Cancel your order from the shop skinpromedics online?

You can only cancel an order if it has not yet been shipped. Orders can be canceled by phone or email. Mention the order number that you received earlier by e-mail.