Top

MULTI SKINLASER 4 IN

Beschrijving

Dit multifunctionele medisch toestel maakt het mogelijk vier functies uit te voeren, SHR, E-Licht, RF en Pico laser. Door het 4 in 1 Toestel te kopen, kan je dus in één klap het behandelingenaanbod van jouw salon vergroten! Kan voor volgende behandelingen gebruikt worden: Definitieve ontharing voor kleine zone ‘s , huidverstrakking, rimpel- en acné verwijdering, huidverjonging, pigment, couperose behandeling, carbon peeling, en tattoo verwijderen.

Wat is het?

Een IPL laser behandeling is een (cosmetische) behandeling waarbij Intense Pulse Lightening wordt ingezet om bepaalde (huid)problemen op te lossen zonder omliggende huid te beschadigen. Denk hierbij aan rode/ gesprongen vaatjes, couperose, roodheid, pigmentvlekken, acne én ongewenste haargroei.

Wat doet het?

Tijdens een IPL-behandeling wordt licht in de huid omgezet in warmte. Zo kunnen bepaalde structuren, zoals bloedvaatjes en pigmentvlekken worden behandeld zonder de omliggende huid te beschadigen. Kenmerkend voor IPL is dat er met meerdere kleuren licht wordt gewerkt, waardoor het zich op meerdere plekken en structuren van de huid kan richten. Het voordeel hiervan is dat je meerdere probleemzones in één behandeling volledig kunt behandelen.

Voordelen

✓ Grote diversiteit aan behandelingen
✓ Xenon-lamp 1 miljoen schots
✓ Andere lampen max.10.000 shots
✓ Smallere puls breedte en hogere frequentie
✓ Hierdoor een kortere behandeltijd
✓ Veiliger, comfortabeler en pijnloos behandelen
✓ Innovatieve ice-technologie tot min 13 graden
✓ 3 hendels voor diverse gelaat- en lichaamsbehandelingen
✓ Integratie SHR-techniek (Super Hair Removal)
✓ Geleidelijke opwarming melanine (pigment) in het haar effectiever en efficiënter
✓ Werkt dan met korte, hoge energiepulsen
✓ De behandelkop passeert meerdere malen (in motion) het te behandelen gebied
✓ Repeterende puls (een aantal keren per seconde)
✓ Met minder energie i.p.v. een enkele hoge puls
✓ Met veel energie, zoals bij de traditionele IPL

Door het gebruik van minder energie over een langere periode wordt de behandelde zone niet warmer dan 45 C°,
hierdoor voelt het aangenamer aan en is er geen kans op verbranding van de  huid.

Resultaten

Het SHR-handstuk staat voor Super Skin Rejuvenation, hiermee kan je op huidverjonging en huidverbetering werken. Zo kan je anti-aging behandelingen uitvoeren in combinatie met de RF Hendel, waarbij je rimpels vermindert en de huid verstrakt. Ook is de SHR & Picolaser zeer effectief bij huidverbetering (behandelen van acne, grove poriën, couperose, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, seborroe en herpes simplex (koortslip-virus, tatoeage verwijderen, carbon peel, schimmelnagels).

In detail

Merk: Skinpromedics

Model Type : Multi Skinlaser 4 in 1

Soort Ipl / elight system / shr / pico / rf : Saffierkristal filter

Cursus

Bij de aanschaf van ons toestel ontvang je de professionele cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met de Multi Skinlaser echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 12 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.

Garantie & service

Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 2 jaar garantie! Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Skinpromedics adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!

✓ Privé cursus met certificaat
✓ Examen
✓ Gratis marketing materiaal
✓ Startpakket
✓ Geleverd aan huis

Lease

Verkrijgbaar vanaf
350 /MAAND*

* Met een financiële leasing op 100% van het bedrag exclusief BTW, onder voorbehoud dat dit aanvaard wordt door onze financiële partner. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van het type bedrijf en andere voorwaarden beschikbaar op aanvraag.

Huurkoop

Het kan het zijn dat de investering op dit moment te groot is voor jou. Wij bieden daarom een voordelige huur- of leaseconstructie, zodat je deze fantastische behandelingen straks toch kunt aanbieden in jouw beautysalon of huidkliniek! Je betaalt dan een vast huurbedrag per maand. Bij het huren per maand betaal je een eenmalige huurkoop voorschot .

Wil je meer informatie over huurkoop of leasen van de Pro-gold RF needling apparatuur? Neem dan contact met ons op via info.skinpromedics@hotmail.com

You don't have permission to register

Reset Password