Top

OVER ONS

Skinpromedics biedt de nieuwste en meest hoogwaardige technologie tegen competitieve prijzen aan. We begrijpen het belang van persoonlijke en professionele ontwikkeling om uw kansen uit te breiden in een snel voortschrijdende esthetische zakelijke omgeving. Ons dynamisch portfolio omvat esthetische en medische apparaten, waarbij we uw kennis bevorderen door technologische training. Voor een succesvolle groei van uw bedrijf geloven wij dat opleiding een cruciale rol speelt.

Onze passie

Onze passie voor permanente schoonheid drijft ons steeds verder om de laatste nieuwigheden op de markt te onderzoeken. Na de goedkeuring aan de hand van onze normen en veiligheidsmaatregelen kunnen we deze integreren in ons aanbod en verdelen via ons bedrijf.

Wij werken met de beste producten en apparaten. Een passie voor topkwaliteit is onze drijfkracht.

Missie

De missie van Skinpromedics: Wij streven er naar om dagelijks in de allernieuwste behandeltechnieken en -toestellen te investeren, die de beste resultaten geven en die ook een grote veiligheid kunnen garanderen. We focussen hierbij op kwaliteit, rendabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en een sterke pre- en aftersales, alsook een aanbod van aangepaste opleidingen en cursussen.

Vindingrijk

We passen ons aan uw behoeften aan en we hebben het vermogen om op een creatieve manier om te gaan met uw vragen.

Klantvriendelijk

Wij zorgen ervoor dat u niet alleen bent en dat u continu wordt ondersteund zodat u succesvol uw bedrijf kan runnen.

Betrouwbaar

U kunt op ons rekenen! Ons doel is om een vertrouwensrelatie met u te onderhouden.

Hartstochtelijk

Liefde voor de schoonheids- en esthetiekindustrie is de reden dat we bestaan.

You don't have permission to register

Reset Password