Top
Schermafbeelding 2023-03-25 om 17.43.22

I-model esthetic – EMS pakken

Wat is i-model Esthetic?

i-model Esthetic is een systeem gebaseerd op EMS-technologie dat uitgebreide esthetische behandelingen biedt met behulp van geavanceerde technologie die in de loop van de tijd wetenschappelijk is beoordeeld en bewezen in verschillende gebieden van de esthetische industrie.

Lees meer

De aanpasbare programma’s die deel uitmaken van deze behandeling stimuleren rechtstreeks meer dan 300 diepe spieren, waardoor complete en nauwkeurige cycli van spiercontractie en -ontspanning worden gegenereerd, vet wordt verwijderd, de huid wordt verstevigd en het figuur wordt gevormd. Introductie van het meest geavanceerde product in de esthetische industrie: -model i Esthetic. In tegenstelling tot de i-shape Esthetic, biedt de i-model Esthetic uitgebreide voordelen voor het hele lichaam, met vooraf ontworpen trainingsprogramma’s die gericht zijn op alle spiergroepen, inclusief de rug, voor volledige drainage en toning en versterking van het hele lichaam. Door de intense instelling te selecteren, kunnen we de effecten nog versterken, met zichtbare resultaten vanaf de eerste sessies.

Voordelen

I-model Esthetic draagt ​​bij aan merkbare verbetering van de spiertonus, vermindering van cellulitis, vetverlies en lichaamsvorming. De behandeling met de i-model Esthetic is zo ontworpen dat uw klanten in slechts enkele sessies van 20 minuten verzekerd zijn van zichtbare resultaten. Cliënten kunnen i-model Esthetic 2-3 keer per week gebruiken. Het i-model Esthetic genereert 40.000 authentieke diepe spiercontracties in benen, armen, billen, borst, rug en buik.

Resultaten

Met de passieve trainingsprogramma’s van i-model Esthetic behalen uw klanten uitstekende resultaten op het gebied van lichaamsremodellering. Er is geen fysieke activiteit nodig om moeiteloze resultaten te behalen.

Voorkomt rugpijn

De behandeling richt zich op alle spieren in het lichaam, waardoor lastige pijn in de boven- en onderrug enz. aanzienlijk wordt verminderd.

Versterkt de bekkenbodem

I-model Esthetic verstevigt en versterkt de bekkenbodemspieren, versterkt het anatomische gebied dat de onderbuikspieren ondersteunt en reguleert sluitspieren, voor een goede werking.

Bestrijdt urine-incontinentie

Zwangere cliënten, of cliënten die last hebben van postpartum of postoperatieve effecten, kunnen ongemakken in de bekkenbodem ervaren. Het niet verstevigen van dit gebied kan onder andere leiden tot seksuele stoornissen en urine-incontinentie.

Verbetert de esthetiek van het lichaam

De behandeling helpt om de gebieden die uw klant nodig heeft te verstevigen, opgehoopt vet in lichaamsweefsel te verminderen, spierweefsel te verstevigen en te versterken en het lichaamsbeeld vorm te geven. De specifieke trainingsprogramma’s van het i-model Esthetic stimuleren verschillende lichaamsdelen zoals billen, rug, armen, benen en buik.

In detail

Skinpromedics

Model Type: 7 d lift-hifu

Soort: Hifu

Bouwjaar: 2021

Behandelkoppen: 2 x stuks

8 x Cartridges

1 cartridge speciaal voor de ogen

27.000 schoten per cartridges

Scherm formaat

15 Inch Touch screen

Koel Systeem

Luchtgekoeld

Gewicht: 36 kg

Garantie: 24 maanden

Oppervlakte: Grote

Variabel vermogen:1000 W

Keuring:TUV/Ce/iso/Fda/rohs

Garantie & service

Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 2 jaar garantie!
Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Skinpromedics adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!

✓ Privé cursus met certificaat
✓ examen
✓ Laserbril
✓ Clientbrilletje
✓ Startpakket
✓ Geleverd aan huis

Verkrijgbaar vanaf €204/maand*

* Met een financiële leasing op 100% van het bedrag exclusief BTW, onder voorbehoud dat dit aanvaard wordt door onze financiële partner. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van het type bedrijf en andere voorwaarden beschikbaar op aanvraag.

Huurkoop

Het kan het zijn dat de investering op dit moment te groot is voor jou. Wij bieden daarom een voordelige huur- of leaseconstructie, zodat je deze fantastische behandelingen straks toch kunt aanbieden in jouw beautysalon of huidkliniek! Je betaalt dan een vast huurbedrag per maand. Bij het huren per maand betaal je een eenmalige borg.

Wil je meer informatie over het huren of leasen van de 7D lift-Hifu apparatuur? Neem dan contact met ons op via info.skinpromedics@hotmail.com.

You don't have permission to register

Reset Password