Top

SERVICE & AFTERSALES

Kom vrijblijvend langs om onze toestellen te testen, zelf aan te voelen en u te laten inspireren door ons verhaal. Onze toestellen worden gemaakt, getransporteerd en afgeleverd, zonder tussenpersonen.
Hierdoor kunnen wij een sterke prijs/kwaliteit en een scherpe prijszetting waarborgen met een snelle return-on-investment. Wij zijn dagelijks bereikbaar voor vragen. Wij voorzien noodzakelijke professionele training en opleiding, zodat je jouw apparatuur optimaal kan gebruiken en zodat jouw investering een succesverhaal wordt en rendeert. Wij leveren promomateriaal en we bieden ondersteuning bij events en demo’s, wat voor jouw zaak leidt tot nieuwe potentiële klanten. Alleen de merken, de apparatuur en behandelingen die medisch ondersteund zijn, die CE keurmerken hebben en die onderbouwd zijn door onafhankelijke wetenschappelijke studies, komen bij ons in huis! Wij zorgen voor de levering en de installatie ter plaatse met ons eigen team.

ONDERHOUD

Regelmatige controle, onderhoud en uitstekende service zijn noodzakelijk voor het lang leven van uw apparatuur en tevens voor uw bedrijfszekerheid. Bij ons is het onderhoud van je toestel het eerste jaar inbegrepen. Wij voorzien een vervangtoestel zodat u onverminderd onmiddellijk uw behandelingen verder kan uitvoeren en de continuïteit van uw zaak gegarandeerd wordt, bij defect of reparatie. Uitstekende service en onderhoud zijn belangrijk voor Skinpromedics.

You don't have permission to register

Reset Password