Top

SKINPROMEDICS CLINIC

Wij zijn een dynamisch en paramedisch geschoold team met heel wat ervaring in laserbehandelingen en huidverbetering. Ons team van huidexperten werken met veel enthousiasme en in alle discretie met de meest geavanceerde lasers. Onze zorg is om uw zorgen rondom uw huid, natuurlijke huidveroudering en storende lichaamsbeharing aan te pakken.

✓ Totale aanpak

✓ Individuele aanpak naargelang de persoonlijke noden

✓ Medisch gekeurde lasers

✓ Huidverbeterende producten van Mesoestetic

✓ Huidverbeterende producten van Germain de Capuccini

LASERTECHNOLOGIE

Dit gebeurt niet alleen met lasertechnologie maar ook – en vooral – in combinatie met hoogwaardige dermatologische producten in de vorm van een thuisbehandeling. We blijven bijscholen en investeren om de meest up-to-date behandeling met de allernieuwste lasers die wij zelf verdelen aan praktijken en behandeltechnieken die wij uitvoeren en aanleren aan praktijken.

TEAM

Ons paramedisch team bestaat uit een team van uiterst gespecialiseerde medewerkers.

Cynthia Maertens

Cynthia is huidtherapeut en laserexpert van opleiding en heeft 18 jarenlange ervaring en is de zaakvoerder van Skinpromedics praktijk en groothandel. Zij is enerzijds de manager van het bedrijf maar haar grote passie blijft het laseren en streeft er vooral naar om het contact met de patiënten zoveel mogelijk te behouden.

Sofie

Sofie is laserexpert en schoonheidsspecialiste van opleiding met een ruime ervaring. De interesse voor het esthetische in combinatie met de interne opleiding voor de laserbehandelingen zijn voor haar een echte uitdaging.

Amanda

Amanda heeft een diploma medische pedicure en heeft ruime ervaring in schoonheidszorgen. Ook haar diploma van schoonheidsspecialiste komt hier mooi van pas.

Amintas

Amintas Dedovic is cosmetisch arts.

You don't have permission to register

Reset Password