Top
Schermafbeelding 2023-03-25 om 12.55.41

Cryolipo Icepro 360°

Beschrijving

Cryolipolyse betekent vet vernietiging door koude of vetbevriezing. Hierbij doelt men op de kristallisatie van de vetcellen (adipocytes), zodat ze vernietigd worden (apoptose) deze vetcellen ruimt het lichaam vervolgens op doormiddel van de lever en lymfe en deze vetcellen komen niet meer terug.. Een cryolipolyse behandeling maakt gebruik van de gevoeligheid van de adipocyten bij koude door de gewenste zones bloot te stellen aan een intensieve koeling diep in de huid. Het resultaat? Een gesculpt en slanker lichaam.

Verdubbel je omzet in dezelfde behandeltijd.

Ons 360 graden cryolipolyse model is nu voorzien van 4 handstukken , waardoor je een maximale omzet kunt behalen in een minimale behandeltijd. Indien je meer informatie wenst of een demo wilt inplannen kun je contact met ons opnemen per email of telefonisch.

Voordelen

Voordelen

✓ Technologie met indrukwekkende bewezen resultaten na 1 sessie.
✓ Handsfree-technologie dus dubbele rentabiliteit Gepatenteerde 360° technologie koeling en vier handstukken die apart, maar ook tegelijkertijd kunnen werken. Hierdoor kun je een maximale omzet in een minimale behandeltijd behalen.
Snel : 40min tot 60 min.
Pijnloos : door de massage functie tijdens de behandeling.

✓ Touchcreen scherm :Ontzettend eenvoudig en intuïtief

✓ Variabele zuigkracht en temperatuur: heating automatisch tot 42 graden voor koeling wat de behandeling voor de klant zo aangenaam en ook zo effectief mogelijk maakt.
✓ Krachtig koelsysteem : koeling van het apparaat is tot –15.

Voordelen voor uw klanten

✓ Geen verdoving nodig
✓ Zonder injecties
✓ Zonder operatie
✓ Vrijwel pijnloos dankzij de IR die de huid eerst opwarmt
✓ Geen bijwerkingen en herstel periode
✓ Opmerkelijke resultaten door lokaal vetverlies (30% reductie) na slechts 1 sessie
✓ Wetenschappelijke methode
✓ Cryolipolyse lost vetcellen op door ze te bevriezen op selectieve plaatsen als o.a. buik, benen, billen en taille
✓ Betaalbaar

Garantie & service

Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 2 jaar garantie!
Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Skinpromedics adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!

✓ Privé cursus met certificaat
✓ examen
✓ Laserbril
✓ Clientbrilletje
✓ Startpakket
✓ Geleverd aan huis

Cursus

Bij de aanschaf van ons toestel ontvang je de professionele cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met Cryolipo Icepro 360° echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 12 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.

Schermafbeelding 2023-03-25 om 12.55.50

Verkrijgbaar vanaf €320/maand*

* Met een financiële leasing op 100% van het bedrag exclusief BTW, onder voorbehoud dat dit aanvaard wordt door onze financiële partner. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van het type bedrijf en andere voorwaarden beschikbaar op aanvraag.

Huurkoop

Het kan het zijn dat de investering op dit moment te groot is voor jou. Wij bieden daarom een voordelige huur- of leaseconstructie, zodat je deze fantastische behandelingen straks toch kunt aanbieden in jouw beautysalon of huidkliniek! Je betaalt dan een vast huurbedrag per maand. Bij het huren per maand betaal je een eenmalige borg.

Wil je meer informatie over het huren of leasen van de Cryolipo Icepro 360 ° apparatuur? Neem dan contact met ons op via info.skinpromedics@hotmail.com

You don't have permission to register

Reset Password