Top

HI SKIN (9 in 1) FACIAL

Wat is het en wat doet het?

Wat is een Hydrapeel behandeling? Dit is een behandeling die bestaat uit verschillende stappen die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil uit de huid. Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen.

De resultaten van de 9 verschillende hendles.

MOUSSE BUBBLES

De hendle produceert dicht schuim met een grote hoeveelheid actieve zuurstofcomponenten. Door de hoge oxidatieve eigenschappen van actieve zuurstof te gebruiken, kunnen de hydroxide-ionen snel in de huid doordringen, om het effect van reiniging, hydratatie en verjonging van de huid te bereiken.

HYDRA DERMAPEEL

*Het vacuüm handstuk. Deze zorgt ervoor dat vuilheden tot diep in de huidlagen verwijderd worden en tegelijkertijd een reinigende of verzorgende toepassing onder de huid ingebracht word (bijvoorbeeld voor acné of de rijpere huid). Het is vergelijkbaar met een dieptereiniging.

ULTRASONIC VIBRATION

*Het vacuüm handstuk. Deze zorgt ervoor dat vuilheden tot diep in de huidlagen verwijderd worden en tegelijkertijd een reinigende of verzorgende toepassing onder de huid ingebracht word (bijvoorbeeld voor acné of de rijpere huid). Het is vergelijkbaar met een dieptereiniging.

POLYMEER VERSTUIVENDE SPRAY

Gecombineerd met vloeibare producten wordt de vloeistof omgezet in mistachtige kleine moleculen door verneveling onder hoge druk en vervolgens snel in de dermis gegoten door hogedrukspuiten om een diep hydraterend effect te bereiken.

ULTRASOUND IMPORT

Met een frequentie van 1 miljoen trillingen per seconde, om de poriën snel te openen, waardoor de essentie kan doordringen in de basale laag van de huid.

BIPOLAR RF

RF-behandeling is een niet-invasieve manier om huidverstrakking te bereiken en u er jonger uit te laten zien. De RF-energie zal de diepe huidlagen (dermis) van uw lichaam verwarmen om collageen te produceren.

MULTI-POLE MICROC. EYES + BIPOLAR MICROC. FACE

MULTI-POLE MICROCURRENT EYES AND BIPOLAR MICROCURRENT FACE

Subsensorische elektrische stroom leveren aan de spieren onder de huid. Het proces voelt misschien niet zo veel – afgezien van tintelingen hier en daar – maar de kleine stroom is voldoende om de spieren te stimuleren en processen op gang te brengen, zoals de productie van elastine en collageen. Na verloop van tijd vergroot deze behandeling de kracht van de gezichtsspieren, waardoor ze onze natuurlijke, jeugdige gezichtsvorm beter behouden.

COLD & HOT HAMMER

Koude hamer 0 gr C : poriën verkleinen, kalmeert de huid. Warme hamer 45 gr C : verhoogt de temperatuur van het huidoppervlak waardoor er een versnelling is in  de bloedcirculatie en een absorptiesnelheid is bij gebruik met producten.
Voor een uitgebreide behandeling worden de 9 stappen achter elkaar uitgevoerd, maar het kan ook verdeeld worden in meerdere gezichtsbehandelingen.

Op wat werkt het?

✓ FINE LINES AND WRINKLES

✓ ELASTICITY AND FIRMNESS

✓ EVEN TONE AND VIBRANCY

✓ SKIN TEXTURE

✓ BROWN SPOTS

✓ OILY AND CONGESTID SKIN

✓ ENLARGED PORES

Voordelen

Hi skin elimineert huidonzuiverheden (mee-eters, verwijde poriën, vette huid, fijne lijntjes, doffe teint…). Een prachtige aanvulling voor iedere schoonheidssalon!Het toestel is voorzien van 9 handstukken waarmee je een uitgebreide gezichtsbehandeling kunt toepassen die  Doeltreffend is  voor alle huidtypes. Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie. Geeft een complete gezichtsbehandeling. Is een ultramoderne apparatuur met 1 new mousse bubble handstuk.

Resultaten

✓ Indrukwekkende resultaten al na 2 of 3 sessies

✓ Onmiddellijke lifting van de behandelde zones

✓ Tot 30% minder volume van de onderkin 

✓ Ideaal voor de behandeling van plaatselijk vet

✓ Zelfs diep in de huid

In detail

Merk : Skinpromedics

Model Type ; Hi Skin

Soort : Hydra 9 in 1 facial

Vacuüm : 0-90 KP

Behandelkoppen : 9 x stuks

Probe of dermabrasion : 11 PICS

RF frequency : 3MHZ

Scherm formaat : 8.4 Inch Touch screen

Flow capacity : 30L MAX

Garantie : 24 maanden

Voltage : 100V-240V-50hz-60hz

Vermogen : 600 W

Keuring : Ce /iso/Fda/rohs

Cursus

Bij de aanschaf van ons toestel  ontvang je de professionele cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met de Hi Skin echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 12 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.

Garantie & service

Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 2 jaar garantie! Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Skinpromedics adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!

✓ Privé cursus met certificaat
✓ examen
✓ Gratis marketing materiaal
✓ startpakket
✓ Geleverd aan huis

Lease

Verkrijgbaar vanaf
100 /MAAND*

* Met een financiële leasing op 100% van het bedrag exclusief BTW, onder voorbehoud dat dit aanvaard wordt door onze financiële partner. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van het type bedrijf en andere voorwaarden beschikbaar op aanvraag.

Huurkoop

Het kan het zijn dat de investering op dit moment te groot is voor jou. Wij bieden daarom een voordelige huur- of leaseconstructie, zodat je deze fantastische behandelingen straks toch kunt aanbieden in jouw beautysalon of huidkliniek! Je betaalt dan een vast huurbedrag per maand. Bij het huren per maand betaal je een eenmalige huurkoop voorschot .

Wil je meer informatie over huurkoop of leasen van de Pro-gold RF needling apparatuur? Neem dan contact met ons op via info.skinpromedics@hotmail.com

You don't have permission to register

Reset Password