Top

LIGHT PRO MESOGUN

Beschrijving

Ontdek de werking voor het gezicht, het lichaam en het haar. 

Gezicht & lichaam

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Mesotherapie gaat de strijd aan met rimpeltjes. Het brengt een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen (essentiële vitaminen in een optimale concentratie, aminozuren en antioxidanten) in de middelste huidlaag worden ingebracht. De basis is hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Het grote voordeel van deze mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt (No needle mesotherapie). De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties.

Haar

Meso Hair is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Het hoofdbestanddeel zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat het cocktails van speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

Wat doet het?

Mesotherapie is een techniek om de conditie van de huid en haar te verbeteren en werkt als skinbooster. Het is een zeer krachtige methode voor algemene huidverjonging. Mesotherapie is uitermate geschikt voor een doffe huid met een vermoeide uitstraling.

Vrouwen: Gemiddeld 8 behandelingen
Mannen: Gemiddeld 6 behandelingen
Interval: 4 weken.

 

Voordelen

✓ Geen lichaamsvreemde stoffen

✓ Snel zichtbaar resultaat

✓ Natuurlijk resultaat

✓ Minimale pijnsensatie

✓ Veilig apparaat

Resultaten

Ligt pro mesogun is inzetbaat bij veel huidproblemen. Je kunt het bijvoorbeeld voorstellen aan klanten, die graag een frissere en egalere huid willen. Het is een ideale anti-aging behandeling. Met één sessie mesotherapie kun je de huid al een zichtbare oppepper geven. Daarnaast kun je mesotherapie of microneedling ook toepassen voor het verbeteren van specifieke huidproblemen of als een intensere anti-aging behandeling. In dat geval is het nodig om mesotherapie in kuurvorm aan te bieden. Hoeveel sessies er nodig zijn, is afhankelijk van de huidconditie, het te behandelen huidprobleem en de resultaten die je wenst te behalen.

Welke huidproblemen behandelen?

Het mooie aan microneedling is dat de mogelijkheden talloos zijn. Je behaalt hiermee gegarandeerd mooie resultaten bij huidverouderingsverschijnselen, zoals:

✓ Slappe huid

✓ Doffe teint

✓ Grove structuur

✓ Fijne lijntjes

✓ Kraaienpootjes

✓ Diepe neuslippenplooi

✓ Pigmentvlekjes

✓ Het verzachten van littekens

✓ Verminderen van acne-littekens

✓ Verbeteren van de onzuivere huid

✓ Verkleinen van grote poriën

✓ Verfijnen van ruwe huidstructuur

✓ Oppepper voor de vochtarme huid

Specificaties

System

Syringe: 1ml,2ml, 5ml, 10ml

Energy: Level 0-5

Dept: Level 1-5

Dosage: Level 0-5

Frequency: 1- 10(A) Hz

Presetting: YES

 

Mesochip

Microneedles: 32

Treatment area: 12.5mm x 12.5mm

Mesochip: 7mm x 7 mm

           

Platform

Machine size: 26cm x 25cm x 9cm

Package size: 43cm x 32cm x 15cm

Net weight: 2.5KG

Gross weight: 3KG

Electrical:100-240VAC, 1.4A,50/60Hz       

Cursus

Bij de aanschaf van ons toestel ontvang je de professionele cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met de MESO echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 12 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.

Garantie & service

Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 2 jaar garantie!
Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Skinpromedics adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!

✓ Privé cursus met certificaat
✓ Examen
✓ Startpakket
✓ Needle cartridges
✓ Geleverd aan huis

Lease

Verkrijgbaar vanaf
70 /MAAND*

* Met een financiële leasing op 100% van het bedrag exclusief BTW, onder voorbehoud dat dit aanvaard wordt door onze financiële partner. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van het type bedrijf en andere voorwaarden beschikbaar op aanvraag.

Huurkoop

Het kan het zijn dat de investering op dit moment te groot is voor jou. Wij bieden daarom een voordelige huur- of leaseconstructie, zodat je deze fantastische behandelingen straks toch kunt aanbieden in jouw beautysalon of huidkliniek! Je betaalt dan een vast huurbedrag per maand. Bij het huren per maand betaal je een eenmalige huurkoop voorschot .

Wil je meer informatie over huurkoop of leasen van de Pro-gold RF needling apparatuur? Neem dan contact met ons op via info.skinpromedics@hotmail.com

You don't have permission to register

Reset Password