Top

MESO FACE AND HAIR

Wat is het?

Gezicht en lichaam

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Mesotherapie gaat de strijd aan met rimpeltjes. Het brengt een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen (essentiële vitaminen in een optimale concentratie, aminozuren en antioxidanten) in de middelste huidlaag worden ingebracht. De basis is hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Het grote voordeel van deze mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt (No needle mesotherapie) De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties.

Haar

Meso Hair is een behandeling die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Het hoofdbestanddeel zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat het cocktails van speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

Wat doet het?

Mesotherapie is een techniek om de conditie van de huid en haar te verbeteren en werkt als skinbooster. Het is een zeer krachtige methode voor algemene huidverjonging. Mesotherapie is uitermate geschikt voor een doffe huid met een vermoeide uitstraling.

Vrouwen: Gemiddeld 8 behandelingen
Mannen: Gemiddeld 6 behandelingen
Interval: 4 weken.

Praktische info

Duur training: volledige dag
Locatie: Torhout
Prijs: €350

Programma

9u00 : Ontvangst warme & koude dranken, welkomstkoekjes
9u30 : Start theorie
12u30-13u : Lunch (inbegrepen)
13u-17u : Praktijk

You don't have permission to register

Reset Password