Top

MULTI FUNCTION HIGH SKIN DEVICE

Wat is het en wat doet het?

Wat is een HydraFacial behandeling? Dit is een behandeling die bestaat uit verschillende stappen die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil uit de huid. Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen.

Op wat werkt het?

✓ Fine lines and wrinkles
✓ Elasticity and firmness
✓ Even tone and vibrancy
✓ Skin texture
✓ Brown spots
✓ Oily and congestid skin
✓ Enlarged pores

9 verschillende hendles

HYDRADERMABRASIE

Opent poriën, verzacht de hoornlaag, reinigt de huid diep, hydrateert diep, verwijdert mee-eters, verbetert de donkergele huid en maakt de huid schoon, wit en soepel.

POLYMEER VERSTUIVENDE SPRAY

Gecombineerd met vloeibare producten wordt de vloeistof omgezet in mistachtige kleine moleculen door verneveling onder hoge druk en vervolgens snel in de dermis gegoten door hogedrukspuiten om een ​​diep hydraterend effect te bereiken.

ULTRASOUND IMPORT

Met een frequentie van 1 miljoen trillingen per seconde, om de poriën snel te openen, waardoor de essentie kan doordringen in de basale laag van de huid.

BIPOLAR RF

RF-behandeling is een niet-invasieve manier om huidverstrakking te bereiken en u er jonger uit te laten zien. De RF-energie zal de diepe huidlagen (dermis) van uw lichaam verwarmen om collageen te produceren.

MICROCURRENT HENDLES

MULTI-POLE MICROCURRENT EYES AND BIPOLAR MICROCURRENT FACE

Microcurrent-gezichtsbehandelingen zijn een van de meest populaire niet-invasieve en niet-chirurgische facelift- of anti-verouderingsbehandelingen. De resultaten die een Microcurrent-gezichtsbehandeling zo wenselijk maken, zijn een bijna onmiddellijke natuurlijke liftende en verstevigende uitstraling van de gezichtsspieren . In het verleden konden resultaten zoals deze alleen worden bereikt met chirurgische facelifts. Gezichtsbehandelingen met microstroom werken door geleidende sondes toe te passen op verschillende delen van het gezicht die een subsensorische elektrische stroom leveren aan de spieren onder de huid. Het proces voelt misschien niet zo veel – afgezien van tintelingen hier en daar – maar de kleine stroom is voldoende om de spieren te stimuleren en processen op gang te brengen, zoals de productie van elastine en collageen. Na verloop van tijd vergroot deze behandeling de kracht van de gezichtsspieren, waardoor ze onze natuurlijke, jeugdige gezichtsvorm beter behouden.

HOLD & HOT HAMMER

Koude hamer 0 gr C:  poriën verkleinen, kalmeert de huid.
Warme hamer 45 gr C: verhoogt de temperatuur van het huidoppervlak waardoor er een versnelling is in  de bloedcirculatie en een absorptiesnelheid is bij gebruik met producten.

ULTRASONIC VIBRATION

Verwijder dode huid door hoge frequente trillingsgolven, verwijdert mee-eters, verzacht huidkeratonocyten en reinigt diep huid vuil.

MOUSSE BUBBLES

De hendle produceert dicht schuim met een grote hoeveelheid actieve zuurstofcomponenten. Door de hoge oxidatieve eigenschappen van actieve zuurstof te gebruiken, kunnen de hydroxide-ionen snel in de huid doordringen, om het effect van reiniging, hydratatie en verjonging van de huid te bereiken.

Wat is inbegrepen in het pakket?

✓ Certificaat
✓ Middaglunch / koffie / thee / water / versnaperingen
✓ Cursusboek

Praktische info

Duur training: volledige dag
Locatie: Torhout
Prijs: €350

Programma

9u00 : Ontvangst warme & koude dranken, welkomstkoekjes
9u30 : Start theorie
12u30-13u : Lunch (inbegrepen)
13u-17u : Opleiding

You don't have permission to register

Reset Password