Top
nd yag new 5

ND YAG Q LASER 

Multifunctionele Skinlaser  met Hollywood Carbon peel

Deze populaire ND Yag Q laser is multifunctioneel en hiermee bied je je klanten een compleet pakket met behandelingen. Naast het verwijderen van Permanente Make-up, moedervlekken kun je met dit toestel ook huidbehandelingen uitvoeren voor het verwijderen van rimpels, de huid te verjongen, acné en de meest populaire Hollywood carbon peel dat de huidkwaliteit verbetert en oplicht. Al deze behandelingen zijn eenvoudig en veilig uitvoerbaar zelf schimmelnagels. Kom bij ons langs en ervaar zelf de voordelen van de ND Yag Q laser!

Voordelen

De ND YAG Q skinlaser is voorzien van de Q-switched technologie, hierdoor kun je meerdere behandelingen uitvoeren met één apparaat; is ook portable daardoor kan je het toestel op meerdere plaatsen gebruiken is bovendien een budgetvriendelijk toestel.

Het handstuk heeft een flitscapaciteit van 1 miljoen flitsen. Hier doet een gemiddelde behandelaar ongeveer tot drie jaar mee. Bij de aanschaf van onze YAG skinlaser ontvang je 4 lenzen, zodat je direct aan de slag kunt met alle behandelingen die het toestel biedt.

1064nm, hiermee kun je donkere pigmenten effectief verwijderen. 532nm, met de 532nm verwijder je gekleurde pigmenten. 1320nm, deze wordt gebruikt voor de ontzettend populaire carbon laser peeling.
755nm, stimuleert het vernieuwen van de huid daarnaast kunnen striae, littekens, grove poriën en onregelmatige textuur van de huid ermee behandeld worden.

Resultaten

Multifuncioneel behandelingen met één toestel

✓ Hollywood carbon peel✓
✓ Rimpelverwijdering
✓ Pigment Therapie
✓ Aanmaak van collageen
✓ Huidverjonging
✓ Acne verwijderen
✓ Tattoo verwijderen
✓ Talgproductie wordt gereguleerd
✓ Grove poriën worden kleiner
✓ Schimmelnagels behandelen

Cursus

Bij de aanschaf van ons toestel ontvang je de professionele cursus GRATIS. Het is bij ons ook mogelijk eerst de cursus te volgen om eens te zien of het werken met de ND Yag q laser echt bij jou past. Mocht je vervolgens binnen 12 maanden besluiten het apparaat bij ons aan te schaffen ontvang je het cursusbedrag als korting op het apparaat.

In detail

Merk: Skinpromedics

Model Type: ND Yag q laser

Soort: Laser Type Sapphire and ruby Q/KTP/YAG laser

Behandelkop: 1 stuk

Frequentie: 1 tot 6 Hz

Impulsen: 800 mj

Spot Diameter: 1- 8 mm

4 lenzen

Golflengten: 1064 nm / 532nm / 755nm carbon lens

Schermformaat: 8 Inch Touch screen

Koelsysteem: lucht + water

Gewicht: 24.6 kg

Garantie: 24 maanden

Oppervlakte grootte: 55’45’57 cm

Vermogen: 1500 W

Keuring: TUV / Medical Ce / ISO13485 / Fda

Garantie & service

Op al onze hoogwaardige behandelapparatuur zit 2 jaar garantie!
Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Skinpromedics adviseert altijd een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor alle apparatuur. Wij werken niet met onnodige servicecontracten of abonnementen. Heb je service nodig, dan krijg je het!

✓ Privé cursus met certificaat
✓ Examen
✓ 4 Lenzen-Golflengten / 1064 nm / 532nm / 755nm / carbon lens
✓ Startpakket
✓ Geleverd aan huis

Lease

Verkrijgbaar vanaf
185 / MAAND*

* Met een financiële leasing op 100% van het bedrag exclusief BTW, onder voorbehoud dat dit aanvaard wordt door onze financiële partner. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van het type bedrijf en andere voorwaarden beschikbaar op aanvraag.

Huurkoop

Het kan het zijn dat de investering op dit moment te groot is voor jou. Wij bieden daarom een voordelige huurkoop- of leaseconstructie, zodat je deze fantastische behandelingen straks toch kunt aanbieden in jouw beautysalon of huidkliniek! Je betaalt dan een vast huurbedrag per maand. Bij het huren per maand betaal je een eenmalige huurkoopborg.

Wil je meer informatie over het huurkoop of leasen van de  apparatuur? Neem dan contact met ons op via info.skinpromedics@hotmail.com.

You don't have permission to register

Reset Password