Top

Skin View Analyzer Meicet

Beschrijving

Breng je  expertise van schoonheidsadvies  & je omzet naar een volledig nieuw niveau!

Laat je klanten verstelt staan van uw professionele  huidanalyses en biedt vervolgens de juiste behandelingen & producten aan.

Maak kennis met de Skin look & View Analyzer van Meicet. Een complete innovatie op het gebied van huidanalyse. Een huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering. Wat als je huidaandoeningen al kon detecteren nog vóór ze zichtbaar zijn ? En ze dan met de juiste behandeling vermijden ? Met de Skin Look & View Analyzer, voer je een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uit in slechts 1 seconde. Door 5 verschillende spectrum foto’ te gebruiken, analyseert hij de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld . Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Zo kan jij je behandelingen zeer doelgericht aanpassen voor iedere klant .

De Analyzer Look maakt 12 professionele foto’s die het onzichtbare zichtbaar maken!

De Analyzer view maakt 15 professionele foto’s die het onzichtbare zichtbaar maken!

Schermafbeelding 2023-04-01 om 11.21.45
Schermafbeelding 2023-04-01 om 11.21.31

Wat is een skinanalyzer?

De skinanalyzers van skinpromredics zijn revolutionair skin analyzers waarbij zowel de buitenkant als de binnenkant van uw huid geanalyseerd wordT, zodat we een haarscherp beeld krijgen van uw huidaandoeningen. 

WE MAKEN HET ONZICHTBARE ZICHTBAAR

We nemen 12 of 15 verschillende foto’s en meten de hydratatie van uw huid. Dit is heel belangrijk aangezien enkel foto’s een deel van uw verhaal vertellen. Geen giswerk maar concrete inzichten op basis van de analyse van uw huid.

Waarom zou ik een skinanalyzer nodig hebben?

De Look en view skinanalyzer  toestel geeft ons een zeer goede kijk op de totale conditie van de huid. Iedere huidverandering ontstaat in de diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan je huidoppervlak. Goed dus om tijdig preventief huidonderzoek te doen en te weten wat zich onderhuids afspeelt! De huidscan is een echt eye-opener, zeker voor de klant en ook voor jou. Een nauwkeurige huidmeting op basis van een scan is een must om een succesvol behandelplan te kunnen opmaken. Hoe meer inzicht in de conditie van de huid, des te beter je kunt beoordelen welke behandeling op dat moment voor jouw klant de beste optie is.

5 Spectra

Skin Look & View analyzer  toestel maakt 5 verschillende foto’s door telkens een ander spectrum te gebruiken. Deze 5 afbeeldingen worden vervolgens geanalyseerd door onze iPad app en resulteren uiteindelijk in 12 of 15 afbeeldingen die verschillende huidproblemen onthullen mbt poriën, vlekken, rimpels, talg/acné, pigmentatie, vocht/hydratatie, huidtextuur, gevoeligheid, teint en zonschade (UV).

15 prof. foto’s bij de View analyzer & 12 bij de look analyzer

Deze 15 afbeeldingen helpen jou als specialist om verschillende huidproblemen zoals gevoeligheid, couperose, roodheid, pigmentatie, rimpels, acne, poriën, onderhuidse vlekken, UV-verkleuring, huidleeftijd etc. aan het licht te brengen.

Heatmap foto

De heatmap toont de gevoelige plaatsen op het aangezicht. Veelal is de huid op deze plaatsen ontstoken of zijn er andere letsels of beschadigingen. Dit is een teken om een bepaalde behandeling of bepaalde producten aan uw klant voor te stellen! Je kan ook verschillende foto’s met elkaar vergelijken zoals hiernaast geïllustreerd, waarbij de roodheidsfoto (links) naast de heatmap foto (rechts) getoond wordt.

Uitgebreide iPad app

De Meicet analyzers werkt met een externe iPad. Dit heeft als voordeel dat u de iPad na de foto sessie mee kan nemen naar de behandelruimte. Heeft u graag foto’s op ware grootte? Dan kan u kiezen voor de grotere iPad Pro. Door de ontwikkeling meicet app van analyzer fabrikant. kan je ervan op aan dat jouw analyzer, up-to-date blijft en dat de software optimaal functioneert.

De ipad is inbegrepen bij het toestel. ‍Met de bijhorende iPad app heb je zeer veel mogelijkheden:

De sterke punten en voordelen van onze Meicet analyzers :

✓ Bijhouden van al uw klanten
✓ Bijhouden van foto’s van uw klanten over de tijd heen
✓ Analyseren van de foto’s
✓ Vergelijken van resultaat beelden
✓ Loep toepassing
✓ Rapportering
✓ Tekenfunctie
✓ Rasterlijnen Positioneren
✓ Simulatie van veroudering
✓ Integratie met uw verzorgingen en producten
✓ Watermerk functie op je foto‘s
✓ Het kost weinig tijd (+/- 9 sec. 15 foto‘s )

Beelden vergelijken

Vergelijk alle beelden van jouw cliënt gemakkelijk door ze op verschillende manieren naast of boven elkaar te zetten. Je kunt de beelden vergelijken op basis van een bepaalde lichtmodus detail. Hierdoor kun je de behaalde resultaten tot op het kleinste detail in beeld brengen met zelf de functie van zoom en hiermee de cliënt overtuigen met zichtbaar bewijs. Doordat de klant de resultaten met eigen ogen kan zien bevordert dit de motivatie en betrokkenheid. Zien is geloven!

ALTIJD EXACT IN DE JUISTE POSITIE door de zandloper functie

Om perfect gelijke foto’s te maken, moet de exacte positie van het gezicht elke keer gerepliceerd kunnen worden. Daarom kan de ergonomische kin steun in 3 positie ‘s  uitgerust met het ingebouwde en gepatenteerde ‘Face Positioning , welke ervoor zorgt dat het gelaat van je cliënt exact wordt gepositioneerd door middel van waterpas-achtige displays aan de binnenzijde van de kap en in de software. Wij noemen dit de zandloper.

Lease

Verkrijgbaar vanaf
84 / MAAND*

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

* Met een financiële leasing op 100% van het bedrag exclusief BTW, onder voorbehoud dat dit aanvaard wordt door onze financiële partner. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van het type bedrijf en andere voorwaarden beschikbaar op aanvraag.

Huurkoop

Het kan het zijn dat de investering op dit moment te groot is voor jou. Wij bieden daarom een voordelige huurkoop- of leaseconstructie, zodat je deze fantastische behandelingen straks toch kunt aanbieden in jouw beautysalon of huidkliniek! Je betaalt dan een vast huurbedrag per maand. Bij het huren per maand betaal je een eenmalige huurkoopborg.

Wil je meer informatie over het huurkoop of leasen van de 3D ISEMECO skin analyzer apparatuur? Neem dan contact met ons op via info.skinpromedics@hotmail.com.

You don't have permission to register

Reset Password